Post by puncnincambvenpoa on Feb 7, 2022 4:54:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות להגדיל את הסיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Tomb of the Mask Actie jzd
אהבתי את זה, עד שזה נבדל. זה לא נותן לי לנצח, החצים יורים דברים התחילו להדליק אותי אוטומטית כשניסיתי לעבור אותם, אז לא יכולתי לעבור את זה, ואז כשקיבלתי את כל 3 הכוכבים איכשהו, נכנסתי תיבת הסיום, והמשחק נתקע, יכולתי לקיים אינטראקציה עם התפריט, אבל זה לא נתן לי לסיים את השלב. ניסיתי לצאת מהתפריט אבל שום דבר לא קרה. זה עושה את זה בכל פעם. יש לי הוכחה וידאו.
אני לא כל כך אהבתי אבל זה כף
משחק טוב, אבל אני לא מבין למה אני צריך לחכות כדי לשחק רמה חדשה. לא הגיוני.
המשחק הזה כל כך כיף😘 לשחק אבל פרסומות לא מפסיקות להגיע וזה כל כך מעצבן ☹️אז אם אתם (החברה) יכולים לשנות את הבעיה אז זה המשחק הכי טוב בעולם 😍😍😍😍😍
זה משחק טוב אבל אני תקוע ברמה ואני לא יכול לעבור אתה יכול לעשות הוספה כדי לדלג אפילו כסף כדי לדלג אני ממש רוצה לעבור 😩
משחק מדהים
יותר מדי תוספות!! יש מודעה אחרי כל רמה וזה מעצבן! תוציא את המודעות והמשחק הזה יהיה טוב.
Hole.io Arcade rey
אני ממש אהבתי אבל נתקע כל הזמן
לא צריך לחצנים יותר להחליק
טוב מאוד אבל הפרסומות קצת מעצבנות
... Warranty safe installation, no addition ads or malware חדר וחצי 2 apk safe verified ... Tomb of the Mask.
כיף אבל קשה
Tomb of Unkown Saint Found in Israel, Archaeologists Deduce (Haarez ... Roman gate discovered in ancient city of Hippos may solve mystery of mask of Pan
משחק סבבה זה טוב כעמם ממש מעביר את הזמן אבל הייתי אומר שהוא מעצבן מבחינת הלחצנים לפעמים המשחק לא קולט את הלחיצות שלך וזה ממש מעצבן ומגדיל את הסיכויים שלך
המשחק הזה נורא, רק רוצה כסף, הייתה לי חוויה בסדר אבל כל מה שהם נתנו לי זה פרסומות בתמורה, כמו רוב המשחקים לנייד, יש פריטים מבוססי פרסומות שאתה יכול להשיג על ידי צפייה במודעה, אבל המשחק הזה כמעט אילץ אותך לצפות אוֹתָם. גם אם אתה נמצא בתפריט, ויש אחד ואתה לוחץ על "הרמה הבאה", הוא גורם לך לצפות במודעה ולא לקבל שום דבר בתמורה. שלא לדבר על כמה המשחק משעמם ומחולק. זה קל מדי או קשה מדי, אבל למען האמת, זה החלק הטוב היחיד בזה! אל תציע
לוקח שעה למישחק להתחיל!!!
משחק מהנה אבל פרסומות פולשניות בצורה בלתי אפשרית, לא אכפת לי מפרסומות מסוימות להכנסות, אבל אני משרטט את הגבול למודעות של 15 שניות בלתי ניתנות לדילוג, בכל פעם שאתה מחליף אפליקציות, מסיים שלב או פשוט מתעלם מהמשחק לכמה שניות.
זה שונא את המשחק המטומטם של פעם זה צריך חנויות כמו YA שמלות וחנות שדרוג בכל אופן אני שונא את המשחק שלך Love' Amanda misalean☆
זה לא עובד זה לא זז לי
המשחק מעולה! יש רק דרך לפרסומות רבות. בכל פעם שאתה עושה משהו אתה מקבל מודעה. רוצה לסגור תפריט, אתה צריך לחכות קצת כי זה רוצה שתראה מודעה ממש גרוע. אתה לוחץ על השלב הבא. זה בעצם לא מביא אותך לשלב הבא ובמקום זה מביא אותך לתפריט הראשי שבו הוא עושה אנימציה קטנה ואז אתה עובר ידנית לשלב הבא. לאחר הצגת השלב הבא, תצטרך להמתין שוב מספר שניות כי הוא רוצה שתצפה במודעה עבור מגן.
Tomb of the Mask Hərəkət vct
זה משחק ממש כיף אני כל היום משחקת בוא אבל יש בזה המון פרסמות אז עשיתי 4 כוכבים!.
ממש כיפי!!
משחק גרוע ומעצבן המשחק כיף אבל כל שלב שאתה עובר(שזה לא הרבה זמן) יש פרסומת של חצי דקה או יותר שאי אפשר לצאת לאתר ממנה וכל רגע זה נכנס אליה. במצטבר יוצא שאני צופה בפרסומות יותר משאני משחק במשחק.
Tomb of the Mask Jangovar ejje
משחק גרוע מאוד מאוד מאוד משחק שראיתי אי פעם 🤬🤬😡😡😡😠😠😤😤
נהדר, אבל הרבה פרסומות. הדבר הטוב ביותר לעשות: לכבות את ה-WIFI. אה. ובכל זאת, תודה.
This time the mystic mask and your passion for adventure led you into a new kind ... קבר המסכה: Color screenshot Array. Download Tomb of the Mask: צֶבַע
משחק נחמד מאוד אבל משחק זה במשך זמן מה עושה לי כאב ראש
כיף אבל יש שלבים בילתי אפשר ואם את גומרת את 3 הלבבות/כוכבים צריך לחקות יום שלם בשביל לשחק שוב...
משחק מעביר את הזמן
Tomb of the Mask - אפליקציות ב-Google Play
יש פרסומות
Tomb of the Mask Hərəkət vct
יש מלאאאא פרסומות כל השלב יש פרסומת
משחק טוב מאוד, זה טוב למעבר הזמן שלך והוא יבדוק את האינטליגנציה ואת תנועות האצבעות שלך, משחק לא מקוון. אבל כדאי להפחית את מגבלת הזמן של תדלוק הכוח.
יותר מדי מודעות
המשחק הזה ממש מספק וככל שאתה משחק יותר הוא נהיה יותר קשה אז אני מאוד אוהב אותו. אני בהחלט ממליץ על המשחק הזה, ממש מספק וזה עושה לי את היום! אני אוהב את זה♥️
חרה
יש למודעות רבות שהמודעות שלך הן כמו הקירות בהתקפה של טיטאן מה שאני מתכוון הוא שיש כמו קירות של מודעה אחת, אתה צריך להמשיך ללחוץ על כפתור ה-x.
משחק קטן ומהנה. גם מצבי המפה והארקייד הם משעשעים ומאתגרים. משימות בונוס הופכות אותו למעניין. רק מודעות ארוכות עם מספר מסכי סגירה.
המשחק עצמו מוצק. הבעיה היחידה שלי היא שיש לזה יותר מדי פרסומות לעזאזל. אז בסוף כל רמה אתה מקבל אפשרות לפתוח. חזה על ידי צפייה בפרסומת. הבעיה היא שגם אם תלחץ על לא 9 פעמים מתוך עשר, בסופו של דבר תצטרך לצפות במודעה של 30 שניות בכל מקרה. לפעמים כמה ברצף. בסופו של דבר אני הופך את הטלפון שלי למצב טיסה אם אני הולך לשחק בו רק כדי שאוכל ליהנות ממנו ללא הפרעה. לא אכפת מכמה פרסומות פה ושם, אבל אחת אחרי כל רמה היא בדיחה.
אני לא מצליח לעבור את שלב 133
משחק משעמם כל משחק יש פרסומת חדשה ויש לך רק 5 פסילות והז אתה לא יכול לשחק כל פעם אתה זז ואתה נפסל הרבה והז אתה לא יכול לשחק
Tomb of the Mask Akcja pdc