Post by feasowateme on Mar 1, 2022 0:48:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορούσα καν να παίξω το παιχνίδι. Τα στοιχεία ελέγχου δεν εμφανίστηκαν, η οθόνη ήταν παραμορφωμένη και το παιχνίδι ήταν απλώς αδύνατον να παίξει. Αυτό προέρχεται από μια νέα συσκευή που τρέχει τα πάντα τέλεια, επομένως είναι μια πολύ θλιβερή απόδειξη της προσοχής που δίνεται στη θύρα Android ενός φανταστικού παιχνιδιού iOS.
Αγαπώ 💓 το παιχνίδι, αλλά έχω ένα πρόβλημα όπως γιατί δεν μπορούμε να δούμε το μπαρ όταν άλλοι παλαιστές μας ζητούν να πιούμε ένα ποτό μαζί τους και γιατί δεν μπορούμε να περπατάμε γύρω από το γήπεδο πάλης σαν παρασκήνια ή γιατί δεν μπορούμε να πάμε σπίτι οπότε σας παρακαλώ, βάλτε το στην επόμενη ενημέρωση σας.
Είναι ένα παιχνίδι που εκτοξεύει βόμβα. είναι σαν ένα πραγματικό παιχνίδι. υπάρχουν όλα τα γεγονότα όπως η κόλαση σε ένα κελί, TLC, σκληρός κώδικας, ο τελευταίος άνθρωπος που στέκεται, ο σιδερένιος άνθρωπος, το τελευταίο γέλιο, κανένας αποκλεισμός, η πίσω σκηνή κ.λπ. γι' αυτό δοκιμάστε το .(τρελή τίγρη)
Το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ πρέπει να το δοκιμάσετε
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν το αντίθετο, αλλά μου αρέσει το όχι τέλειο παιχνίδι, προσθέτει την προσωπικότητα στο παιχνίδι και αυτό είναι που το κάνει καλό.
grey and lime green nike shoes for women boots - Online ...
Είναι ένα καλό παιχνίδι, το μόνο πράγμα είναι ότι θα ήθελα να υπήρχε ένα κουμπί σίγασης, γιατί όταν παίζω μουσική μπορείτε να ακούσετε τους παλαιστές και το πλήθος στο παρασκήνιο, οπότε θα ήθελα απλώς να υπήρχε ένα κουμπί σίγασης
Ωραίο παιχνίδι Μου αρέσει ο τρόπος που σχεδιάζετε τους δικούς σας χαρακτήρες. Μακάρι να ήταν λιγότερο άσχημοι
Wrestling Revolution Sukan znr
Καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερα εργαλεία πάλης και οι ζώνες πρέπει να αλλάξουν και τα τραγούδια και περισσότερες κινήσεις όπως το claymore ή το 619 And More μοναδικές κινήσεις Ariel στην επόμενη ενημέρωση, κάντε το για πολλούς παίκτες online
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό, υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά καταλαβαίνω ότι χρειάζεστε χρήματα και σέβομαι την απόφαση. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, δοκιμάστε να δείτε τις ρυθμίσεις ή ίσως η συσκευή σας απλά δεν "ανέχεται" το παιχνίδι
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι ❤️ είναι πολύ καλύτερο από την επανάσταση της πάλης 3 Σε αυτό, επιτρέπεται να διατηρείς τις ικανότητες των παλαιστών σου και ο τύπος σου δεν μένει κάτω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν πηγαίνει στη δική του κίνηση
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Εξαιρετικό παιχνίδι και τα γραφικά είναι επίσης υπέροχα, αλλά το μόνο πράγμα που έχω βιώσει είναι αφού διέγραψα το παιχνίδι, επιστρέφω και δεν μπορώ να επαναφέρω την αγορά VIP μου.
Wwe Ε😁😁😁😂😂😂
Πολύ νοσταλγικό παιχνίδι, πολύ καλό κατά την άποψή μου, αλλά αισθάνομαι ότι πρόσθεσες την ενημέρωση για να πάρεις λίγα χρήματα, αλλά είναι λογικό. 5 αστέρια.
Όμος η παλιά έκδοση ήταν πολύ καλά
Έτσι και ετσι
Καλό παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει μόνο το πώς αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς διαφορετικές κινήσεις και ρούχα. Αφαιρέστε το, είναι ενοχλητικό.
Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το παιχνίδι αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ όπου υπάρχουν έλεγχοι σε αυτό το παιχνίδι. Αυτή η εταιρεία είναι απάτη κάθε παιχνίδι που εγκαθιστάτε από αυτήν την εταιρεία θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως πρόβλημα φόρτωσης, πρόβλημα ελέγχου κ.λπ. Επομένως, προτείνω σε όλους να μην εγκαταστήσουν κανένα παιχνίδι από αυτήν την εταιρεία
nike mercurial superfly new 2015 price india 2016 | Amila ...
Πήρα το πέρασμα στα παρασκήνια, όπως λέγεται, έγινε τόσο βαρετό δεν συνέβαινε τίποτα, πάρτε το παιχνίδι δωρεάν, μην αγοράζετε το πρόσθετο σε αυτό, απλώς κάνει το παιχνίδι βαρετό
Είναι το χειρότερο παιχνίδι EVER! Τα γραφικά είναι εντελώς βαρετά και δεν μπορείς καν να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου παίζοντας ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειας... Σας προτείνω να μην μπείτε σε τέτοιο χάος
Ειναι τελιοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
Wrestling Revolution விளையாட்டு jjt
Έπαιξα για 5 χρόνια σε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα δεν μπορεί, δεν με αφήνει να μπω και άφησε με να παίξω, περίμενα ώρες, αλλά μου δίνει μια μαύρη οθόνη πιο γρήγορα, επιτρέψτε μου να παίξω ή θα σας δώσω ένα αστέρι
Καλό παιχνίδι, αλλά μπορούν να προσθέσουν αληθινά ονόματα παλαιστών για να το κάνουν έντονο
Wrestling Revolution Sport hml
Αυτό ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι για κάθε στιγμή. Βόλτες με αυτοκίνητο και όλα. Θα μπορούσατε να φτιάξετε έναν χαρακτήρα της επιλογής σας και να κάνετε ό,τι θέλετε μαζί του. Αλλά νομίζω ότι ο Matt d*ckie έχει πλέον επικεντρωθεί λίγο περισσότερο στα χρήματα, επειδή για τα περισσότερα από τα παιχνίδια md*ckie τώρα πρέπει να πληρώσετε για όλα τα πράγματα που έκαναν αυτό το παιχνίδι υπέροχο. Ελπίζω να μετατραπεί στο να μην χρειάζεται να πληρώσει για τα πάντα, αλλά μόνο μερικά πράγματα π.χ. μόλις απεγκλώβισα αυτό το παιχνίδι και θα ήθελα πραγματικά να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν
Δεν είναι οραίο
nike air jordan dub zero spongebob
Βαριόμουν όταν κατέβασα πράγματα που υποτίθεται ότι είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μετά κατέβασα το wrestling Revolution και ανακάλυψα ότι δεν χρειάζομαι internet για να παίξω αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει πώς μπορούν να με κάνουν να δημιουργήσω τον δικό μου χαρακτήρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικός παλαιστής απλά έβαλαν αληθινούς παλαιστές με άλλο όνομα θέλω το πραγματικό όνομα και θέλω όλους τους χαρακτήρες στην πραγματική πάλη και αλλάξω το όνομα wrestling Revolution σε WWE σας ευχαριστώ πολύ που το κάνατε αυτό για μένα και γεια
Μου αρέσει αλλά η υποβολή είναι ηλίθια όταν κάνω ένα, μην χτυπάς όταν μου το κάνουν χτυπάω αμέσως. Κατέστρεψε το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για μένα, είναι πολύ ωραίο να το κατεβάσετε και να δείτε πώς λειτουργεί και να το αξιολογήσετε.
Το πρωτο
Υπάρχει ένα παράδειγμα όπως ένα σφάλμα, προσπάθησα να προσαρμόσω τις κινήσεις μου, αλλά θα επιλέξει αυτόματα τη δεύτερη επιλογή
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι που παίζω καθημερινά, το πρόβλημα που έχω είναι ότι ίσως θα έπρεπε να είχες περισσότερες συζητήσεις και θα έπρεπε να είχες κάτι σαν περισσότερους χαρακτήρες που σου δίνουν 4 αστέρια όταν το κάνεις 5 αστέρια
Δεν μπορώ να το κατεβάσω με λέει σφάλμα εγκατάστασης υπάρχει χώρος
Telio ρε
Πολυ γαμτω παιχνιδι φοβερο..!!!!!
Θα πρέπει να προσθέσετε ένα "BLOCK BUTTON" Το ai είναι τόσο δυνατό thx στις κινήσεις κλειδώματος εκεί που δεν μπορώ να βγω έξω το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά εύχομαι να προσθέσετε αυτό το κουμπί αποκλεισμού ή το κουμπί απεγκλωβισμού εάν προσθέσετε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι δημοφιλές τότε το minecraft
Μου αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια, αλλά νιώθω ότι κάτι λείπει και γι' αυτό το απεγκαθιστώ πολλές φορές, αλλά πάντα επιστρέφω ίσως είναι η επαναληπτικότητα, αλλά ποιος ξέρει
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά τώρα είναι εντελώς σκουπίδι, πρέπει να πληρώσετε για να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας, τι αστείο. Επιστρέφω σε αυτά τα παιχνίδια μετά από 2 χρόνια και αυτό έγινε SO TRASH.
Αναβάθμιση σε προσαρμοσμένο χαρακτήρα; Από πότε ήταν αυτό το πράγμα; Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι το 2014 όπου μπορώ να δημιουργήσω τον δικό μου χαρακτήρα για να αισθάνομαι βυθισμένος ενώ το παίζω. Τώρα μου λες ότι πρέπει να πληρώσω για να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα;
CarX Highway Racing Wyścigi irv
Γίνεται βαρετό μετά από 6 moomnrhs .διασκέδαση στην αρχή, μετά αρχίζει να eet yor brane sells.cee wut eye meen?